日本情報 日本の食文化4 刺身=さしみ=SASHIMI

皆さん如何お過ごしですか?
日本の情報・日本文化・Real Japanをお届けするにほんあいBLOGです。

 

今日はお知らせがあります。
日本情報 日本の食文化4刺身=さしみ=SASHIMIを追加しました。

 

刺身の歴史、刺身とは何?、刺身のつま=TSUMA、刺身の食べ方、刺身包丁(柳葉包丁)について掲載しています。
珍しい刺身=さしみ=SASHIMIの写真もアップしています。

 

日本の食文化刺身=さしみ=SASHIMIにご興味のある方はご一読ください。
英語文は現在準備していますので近日中に英語でもお読みいただけるようになる予定です。

日本情報 日本の食文化4刺身=さしみ=SASHIMI

 

サイト内関連記事|日本情報


Written in English.

 

How are you doing?

This is Nihon Ai BLOG, your source for information on Japan, Japanese culture, and Real Japan.

 

Today, we have an announcement.

We have added "Japan Information: Japanese Food Culture 4 Sashimi = SASHIMI".

 

History of Sashimi, What is Sashimi? SASHIMI is a kind of sashimi with a knife (yanagiba-knife).

Photos of rare sashimi  are also uploaded.

 

If you are interested in Japanese food culture SASHIMI, please read this page.

 

We are currently preparing English version of the article, so you will be able to read it in English soon.

 

Japan Information Japanese Food Culture 4 Sashimi 

 

Related articles on this site|Japan Information