日本の食文化 東京駅グランスタでどぶろく製造!

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今日から多くの方々は3連休のようです。日本では18日が海の日で祝日です。3連休の初日は如何お過ごしでしょうか?

 

今日の話題は東京駅グランスタでどぶろく製造!東京駅酒造場についてです。

東京駅構内グランスタでどぶろくを製造しているとは驚きました。

 

こちらのBLOGでは動画をご覧頂けないのが残念です。

ビンに日本酒を注いでいます。充填機!

 

今はオリジナルのどぶろくだけで、運が良ければ実際の様子がガラス越しに見ることができるそうです。

「東京駅酒造場」 

隣にはせがわ酒店さんがあってイートインコーナーもあります。

 

日本の食文化として欠かせない酒・日本酒・Japanese SAKE!

 

外国人観光客が日本へ帰ってくるのはまだ先でしょうけれど、外国人が見たら喜びそうなお店でした(^^)

 

本日も最後までご覧いただきましてありがとうございました。

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Written in English.

 

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It seems that many people will be on a three-day weekend starting today. How are you doing on the first day of the three-day weekend?

 

Today's topic is about the doburoku brewery in Tokyo Station Gransta!
Today's topic is about the Tokyo Station Sake Brewery.

 

I was surprised to know that they produce doburoku at Gransta in Tokyo Station.

 

It is a pity that you cannot see the video on this BLOG.

The photo shows sake being poured into bottles. Filling machine!

Right now they only have the original doburoku, and if you are lucky, you can see the actual process through the glass.

 

Next door to the Tokyo Station Sake Brewery is Hasegawa Sake Shop, which also has an eat-in corner.

 

Sake, Japanese sake, and Japanese SAKE are indispensable to Japanese food culture!

 

It will be a while before foreign tourists come back to Japan, but it was a store that foreigners would be happy to see (^^)

 

Thank you very much for reading this article.

 

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